Capaclia: Difference between revisions

Jump to navigation Jump to search
4 bytes removed ,  08:08, 13 July 2020
m
Text replacement - "–" to "-"
No edit summary
 
m (Text replacement - "–" to "-")
Line 8: Line 8:


===Official blazon===
===Official blazon===
În cîmp verde, Zîna Pădurii şi Zîna Florilor, stînd în picioare alături, văzute din faţă, cu feţele şi mîinile de carnaţie şi părul de aur, purtînd straie de argint şi protejînd Zîna Pădurii cu mîna stîngă, dedesubt, iar Zîna Florilor cu cea dreaptă, deasupra o fîntînă heraldică aflată între ele şi surmontată de o cruce recruciată de aur. În capul scutului, în cîmp de argint, un fir de trandafir roşu, cu tulpina şi frunzele verzi, în fascie. Scutul timbrat de o coroană sătească de aur.
În cîmp verde, Zîna Pădurii şi Zîna Florilor, stînd în picioare alături, văzute din faţă, cu feţele şi mîinile de carnaţie şi părul de aur, purtînd straie de argint şi protejînd - Zîna Pădurii cu mîna stîngă, dedesubt, iar Zîna Florilor cu cea dreaptă, deasupra - o fîntînă heraldică aflată între ele şi surmontată de o cruce recruciată de aur. În capul scutului, în cîmp de argint, un fir de trandafir roşu, cu tulpina şi frunzele verzi, în fascie. Scutul timbrat de o coroană sătească de aur.


===Origin/meaning===
===Origin/meaning===
approved, Bureaucrats, Interface administrators, Members who can see the literature depository, Administrators, uploader
3,726,176

edits

Navigation menu