Maailman heraldika

From Heraldry of the World
Jump to navigation Jump to search
Logo-new.jpg
Heraldry of the World
Maailman heraldika
Finland.jpg
Finnish heraldry portal
Suomen vaakunat
Finsk heraldik
Finland.flag.gif

Heraldry of the World on yksityinen verkkosivusto, joka on omistettu vain ei-henkilölliselle heraldialle kansalaisheraldialle (kaupunkien, valtioiden, kuntien, maiden jne. Vaakunat), kirkollinen heraldika (eri kirkkojen, kardinaalien, piispojen jne. heraldia), yritys-, instituutio- ja sotilasheraldika . Se sisältää myös yrityksen tehdä täydellinen luettelo heraldisista (paperipohjaisista) keräilyesineistä.

Sivusto sisältää tällä hetkellä 174 137 sivut ja 288 548 kuvia. 597 501 840 sivun katselmia on ollut kesäkuusta 2010 lähtien.

Sivuston asettelu

Voit selata sivua käyttämällä maapohjaista mallia (oikealla), yleistä yleiskatsausta (vasen palkki), valitsemalla luokkaa tai maata (alla) tai käyttämällä hakukonetta (oikea yläosa).

Vaikka mukana on mahdollisimman paljon tietoja vaakunaista, kuten kuvia, merkitystä ja historiaa, usein siellä on vain kuva, ei kuvaus vaakunoista eikä historia. Tästä syystä kaikki lisätiedot ovat tervetulleita! Kaikki tiedot otetaan julkisista lähteistä (kirjat, Internet) ja lähteet mainitaan ja hyvitetään aina. Monet kuvat ovat skannattuja kirjoista, ellei toisin mainita.

Kieli

Sivuston kieli on englanti, ja heraldiset kuvaukset ovat maan kielillä / kielillä. Käännä sivu käyttämällä selaimen kääntäjä-vaihtoehtoa; esimerkiksi Chromessa, osoiterivin painike: Chrome.jpg

Luokat

Maat

Niiden maiden, alueiden tai maakuntien vaakunat, joita ei enää ole, sijoitetaan sen maan alle, jossa alue tällä hetkellä sijaitsee. Esimerkiksi kaupungit, joille myönnettiin vaakuna Venäjän imperiumin aikana, luokitellaan nyt yksittäisiin maihin. Samoin entisten Saksan maakuntien Preussin ja Posenin kaupungit luokitellaan Puolaan, Etelä-Afrikan siirtokunnat ja kotiseutut Etelä-Afrikan alaan ja Hollannin itäiset Intia luokitellaan Indonesiaan.

Olemattomien tai phataasioiden maiden vaakot, katso Micro-Nations

Tietoja sivustosta

Sivusto luotiin vuonna 1996 nimellä Nederlandse Gemeentewapens (Hollannin kuntayhtymät) ja siirtyi globaaliksi vuonna 1999 kansainvälisiksi kansalaisvaakiksi. Vuodesta 2010 se tunnetaan nimellä Heraldry of the World. Se on ylivoimaisesti suurin julkisten vaakkojen kokoelma, joka on koskaan julkaistu ja kasvaa edelleen.

Lahjoitukset

Sivusto on yksityinen sivusto, jota ylläpitää vain yksi henkilö vuodesta 1996. Se on minun harrastukseni, joka vie paljon aikaa ja rahaa (kirjat, hosting jne.), Mikä on minulle sopivaa. Ainoa tuloni sivustolleni ovat tämän sivun alaosassa olevat ilmoitukset ja hieman eBayn myynnistä.

Jos haluat lahjoittaa esineitä tai kuvia, napsauta täällä. Rahalahjoituksia varten käy niin käyttämällä PayPal osoitteeseen webmaster@heraldry-wiki.com tai tavallisella postitse Contact -sivulla mainittuun osoiteosoitteeseen. Turvallisuuden vuoksi en lähetä pankkitietoja sähköpostitse. Ihmiset tai yritykset, jotka ovat lahjoittaneet rahaa, mainitaan halutessa tällä sivulla logolla. Ota minuun yhteyttä, jos haluat, että sinut mainitaan.

Kiitos !

Ralf Hartemink